Založ si blog

Ovláda mafia štát a hnutie OĽaNO? ? ?

Dňa 26.08.2020 sa v Humennom konala beseda so zástupcami politickej strany OĽANO.
Nechcem sa vyjadrovať k tomu akí šašovia, kinderkovia a gašparkovia prišli túto stranu zastupovať. Veď všetcí vieme, z čoho je táto strana poskladaná.
Na tejto besede OĽANO vystúpili dvaja páni zo Sobraniec. Obaja voliči OĽANO. Jeden bol sklamaný ako netransparentným konaním sa dostal za prednostu Okresného úradu v Sobranciach učitel telesnej výchovy zo základnej školy. Nespĺňal žiadnu podmienku až na jednu, mál vysokoškolské vzdelanie.
Druhý pán sa srdcervúco vysťažoval šašovi Jožovi (Jozef Pročko). Poukázal na prepojenie MAFIE s novou politickou kultúrou. Toto vysťažovanie si musíte vypočuť. Nájdete ho na mojej FB stránke. Link je dole.
Keď som to počúval tak som si uvedomil, že k žiadnej vytúženej zmene neprišlo. Prišlo iba k tomu, že štát začala ovládať MAFIA cez politickú stranu OĽANO!!!
Použité video z FB
https://www.facebook.com/LubomirGergelHumenne/posts/3484327584920333

Kníhkupectva a olízaný prst

30.11.2021

Keby sprostosť nadnášala, tak nielen naši vládni poslanci, ale aj poniektorí občania, by už z tejto planéty dávno odleteli. Dostal sa mi do rúk jeden príspevok pána, ktorého zdieľal kinder poslanec NR SR. Ich mená nebudem písať, lebo blbý a blbší by pri nich vyzneli ako géniovia. Takže mládež, je jedno či ste rodičmi alebo nie, ale len hlupák schvaľuje [...]

Očkovanie vo Švajčiarsku.

19.11.2021

Priatelia, na proteste 17.11.2021 v Humennom za mnou prišla pani, ktorá pochádza z nášho mesta, ale žije vo Švajčiarsku. Povedala mi zaujímavú vec, tam sa tiež očkuje, ale predtým ako vám pichnú vakcínu na kovid, najskôr Vám odoberú krv na vyšetrenie. Toto vyšetrenie trvá zhruba dva týždne a keď je všetko v poriadku, tak Vás zaočkujú. Jej syna odmietli, lebo nemal [...]

17. november 2021 – protest Humenné

18.11.2021

Toto nebola akcia žiadnej politickej strany ale nespokojných občanov nášho mesta!!! Priatelia, najskôr Vám chcem srdečne poďakovať, že ste sa prišli spolu s nami poprechádzať po námestí v Humennom, aby sme si spoločne pripomenuli udalostí zo 17.novembra 1989. Dnes je tomu presne 32 rokov, keď československý národ povstal, aby zo seba zhodil okovy a jarmo útlaku, ktoré na [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 207003x
Priemerná čítanosť článkov: 5595x

Autor blogu

Kategórie