Založ si blog

17. november 2021 – protest Humenné

Toto nebola akcia žiadnej politickej strany ale nespokojných občanov nášho mesta!!!

Priatelia, najskôr Vám chcem srdečne poďakovať, že ste sa prišli spolu s nami poprechádzať po námestí v Humennom, aby sme si spoločne pripomenuli udalostí zo 17.novembra 1989. Dnes je tomu presne 32 rokov, keď československý národ povstal, aby zo seba zhodil okovy a jarmo útlaku, ktoré na neho bolo uvalené po februárových udalostiach z roku 1948.

V roku 1989 sme prišli na námestia po celej bývalej československej republike a spoločne sme protestovali proti totalitnému útlaku a sociálnej nespravodlivosti.

Keď komunistická strana padla, vtedy sme si všetci naivne mysleli, že konečne prichádza nová a lepšia doba. Naivne sme verili v demokraciu a v lepšiu budúcnosť.  Verili sme, že lepšiu budúcnosť budú mať hlavne naše deti.

Bohužiaľ mýlili sme sa!!!

Hneď na úplnom začiatku tento štát ukradli a následne uniesli skorumpovaní liberálny komunisti, mafiáni a všade prítomní uplatní štátny zamestnanci. Pod vedením týchto ľudí sa tento štát začal rúcať ako domček z karát.

  1. januára 1993 vznikol toľko očakávaný samostatný Slovenský štát, ale toľko očakávaná zmena k lepšiemu ani týmto štátom neprišla.

Do vedenia sa znova dostali zločinci, mafiáni, SIS-kári a všadeprítomní skorumpovateľní štátni úradníci, ktorí tento štát a svojich obyvateľov postupne zotročovali. Každá jedná vláda, ktorá sa dostala k moci, náš štát rozkrádala a rozpredávala svojím priaznivcom a nadnárodným spoločnostiam. Každá jedna vláda od roku 1989 tento štát iba zadlžovala, a postupne ich likvidačnými krokmi sme sa stali najzadlženejším štátom v Európe. Pritom vo svete sme boli výnimočný tým, že sme nedlžili nikomu, ale cudzie štáty dlžili nám. Spoločne sme prešli dlhú cestu, cesta ktorá trvala 32 rokov. Na starých komunistov sme nadávali, že tu NIČ NIE JE, že nedokázali nič vybudovať. No po prevrate si môžeme položiť ruku na srdce a spýtať sa, čo tu nechali pre naše deti za posledných 32 rokov? V mestách sa porušili nemocnice, jasle, škôlky, školy a fabriky. Z troch krajov spravili 8. V štátnom aparáte sedí raz toľko ľudí ako pred revolúciou. Zrušili sme poľnohospodárske družstva, za toto osobne treba poďakovať KDH! Následne sme do štátu napúšťali nadnárodné obchodné reťazce a tie začali udávať smer v obchode. Z ponuky vytlačili naše kvalitné slovenské potraviny a na pulty navozili hnijúci odpad zo západu. Dnes náš štát už nie je schopný sám seba uživiť.

Striedali sa vlády a každá nová nadávala na tú predchádzajúcu. Až prišla ta posledná!

K ním poviem, že to je to najhoršie čo tento štát a jeho obyvateľstvo mohlo zasiahnuť. Táto vláda sa už ani nehanbí skrývať z akých osobností je zostavená. Je to vláda plná plagiátorov, psychopatov, mafiánov, SIS-károv a cudzoložníkov.

Bohužiaľ, tejto vláde dali moc nepozorní občania, ktorí si naivne mysleli, že toto bude konečne dobrá voľba. No nezbadali nástrahy, ktoré tieto politické strany pred voľbami dobré skrývali. Do vedenia štátu táto vládna banda posadila liberálov, progresívcov a nebojím sa povedať, že aj primitívne a premotivované deti, ktoré naozaj nič nevedia.

Od prvého dňa vzniku tejto liberálno fašistickej vlády sa na Slovensku občanom uťahujú opasky a putá. Vydávajú iba nezmyselné zákazy a vyhlášky a občanom sa úmyselne ničia ich základné ľudské práva. Táto vláda 2 roky terorizuje a zotročuje svoj národ a nazvala svoj vlastný ľud OPICAMI! Dokonca aj cirkev, ktorá mala byť na strane božích detí, sa postavila proti nám a spolčila sa so satanom z tejto vlády. A viete prečo to spravila? Lebo títo ľudia sa začali zhromažďovať v cirkevných sektách. Áno, tento štát okrem iného ovláda SEKTA a cirkev sa rozhodla túto sektu chrániť!

Táto vláda prestala rešpektovať nielen svetské ale aj Božie zákony!

Prestali rešpektovať ústavu Slovenskej republiky, ktorá dodnes garantuje svojím občanom ich práva a chráni demokraciu v tomto štáte. Osobne si myslím, že táto demokracia sa dostáva do kŕčov pred svojou smrťou a bojím sa, že aj keď táto vláda padne, svet sa už natoľko zmenil, že ani len netušíme čo bude ďalej!

V štátnych úradoch po kanceláriách sedia premotivovaní štátni úradníci s pocitom absolútnej a neobmedzenej moci! Vyhrážajú sa svojím občanom trestnými stíhaniami a vysokými pokutami. A to všetko zašlo až tak ďaleko, že tí najpremotivovanejší začali fyzicky napádať svojich občanov len preto, lebo zdraví ľudia nemajú prekryté horné dýchacie cesty. Preto týchto ľudí chcem poprosiť aby s týmto konaním okamžite prestali. Dnes si myslia, že sú v pozícii Boha, ale zajtra sa môže stať, že budú plakať nad svojimi činmi. Karta sa môže rýchlo otočiť.

Zakázali ste zdravým ľudom slobodne sa pohybovať a slobodne dýchať čerstvý vzduch. Zakázali ste naším zdravým deťom športovať, a chcete im znova zakázať chodiť do školy, lebo nie sú očkované!

A tu chcem upozorniť všetky športové kluby, ktoré toto opatrenie voči športujúcim deťom zaviedli, že sa dopustili segregácie obyvateľstva a od mesta Humenné na chod ich klubov už nedostanú ani cent. To sľubujem!!!

Dnes tu stojím v mieri s hlbokou pokorou a holými rukami. Dnes Vás prosím, prestaňte ničiť svojím ľudom životy. Lebo jedného dňa títo ľudia môžu začať ničiť Vaše životy.

Zároveň chcem poprosiť obchodníkov a zamestnancov obchodov, ak k Vám príde zákazník a pekne Vás poprosí, že si chce dať dole rúško, tak to akceptujte. Dovoľte mu vo vašom obchode nakúpiť a pri pokladni ho riadne obslúžte. Nevyvolávajte nenávisť. Nevolajte políciu, ale začnite sa k sebe správať ako človek k človeku. Prestaňte riešiť či ty si alebo nie si zaočkovaní. Pred dvoma rokmi to nikto z Vás neriešil.

Lekárov a nemocnice žiadam o to isté!  Nezabúdajte, že neposkytnutie lekárskej starostlivosti je trestný čin!

Božích služobníkov tiež prosím aby prestali vnášať nenávisť medzi veriacich a riadili sa božím prikázaním „ miluj blížneho svojho ako seba samého“.

Som hrdý PATRIOT a človek, ktorý z boja neuteká. Spravím všetko aby ste môj ľud a moje milované mesto ďalej nezastrašovali a nezbedačovali! Nedovolím aby toto mesto rozdelila nenávisť!

Nenávisť medzi občanmi vyhovuje tejto fašistickej vláde. Ak však znova ukážeme, že vieme byť jednotný, tak táto vláda nad nami definitívne stratí moc. Oni bez nenávisti nevedia vládnuť!

A preto priatelia, všetci si podajme ruky, lebo bratská láska je medzi nami!!!

https://www.facebook.com/LubomirGergelHumenne/videos/1010942773094875/

https://www.facebook.com/LubomirGergelHumenne/videos/489988558842784/

 

Kníhkupectva a olízaný prst

30.11.2021

Keby sprostosť nadnášala, tak nielen naši vládni poslanci, ale aj poniektorí občania, by už z tejto planéty dávno odleteli. Dostal sa mi do rúk jeden príspevok pána, ktorého zdieľal kinder poslanec NR SR. Ich mená nebudem písať, lebo blbý a blbší by pri nich vyzneli ako géniovia. Takže mládež, je jedno či ste rodičmi alebo nie, ale len hlupák schvaľuje [...]

Očkovanie vo Švajčiarsku.

19.11.2021

Priatelia, na proteste 17.11.2021 v Humennom za mnou prišla pani, ktorá pochádza z nášho mesta, ale žije vo Švajčiarsku. Povedala mi zaujímavú vec, tam sa tiež očkuje, ale predtým ako vám pichnú vakcínu na kovid, najskôr Vám odoberú krv na vyšetrenie. Toto vyšetrenie trvá zhruba dva týždne a keď je všetko v poriadku, tak Vás zaočkujú. Jej syna odmietli, lebo nemal [...]

Rozlúčka s demokraciou.

16.11.2021

Vážení spoluobčania, po roku som sa opäť rozhodol zapáliť sviečku a to 17.11.2021 o 13.00 hod. na Námestí slobody v Humennom, pri Pomníku padlých. Znova chcem pripomenúť občanom nášho mesta, že pod vedením tejto vlády došlo k zabitiu demokracie, občianskych práv a slobôd na Slovensku. Preto považujem za dôstojne rozlúčiť sa s demokraciou v našej krajine! Zapálenie [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 207209x
Priemerná čítanosť článkov: 5600x

Autor blogu

Kategórie