Založ si blog

Rozlúčka s demokraciou.

Vážení spoluobčania,
po roku som sa opäť rozhodol zapáliť sviečku a to 17.11.2021 o 13.00 hod. na Námestí slobody v Humennom, pri Pomníku padlých. Znova chcem pripomenúť občanom nášho mesta, že pod vedením tejto vlády došlo k zabitiu demokracie, občianskych práv a slobôd na Slovensku. Preto považujem za dôstojne rozlúčiť sa s demokraciou v našej krajine!
Zapálenie sviečky som pomenoval ROZLÚČKA S DEMOKRACIOU.
Túto udalosť beriem ako súkromný akt!
Pre opatrenia, ktoré prijala naša vláda, nechcem zvolávať žiadny masový protest a nechcem spôsobovať žiadnemu z nás – občanov opletačky s políciou, prípadne aby polícia voči nám začala trestné stíhanie. No chcem podotknúť, že každý z Vás má právo stále ísť slobodne zapáliť sviečku.
Ja osobne preto verím, že 17. november 2021 nám všetkým ukáže cestu, ktorou sa budeme v najbližších dňoch aj my v Humennom uberať.
S priateľským pozdravom
Ľubomír Gergeľ

Kníhkupectva a olízaný prst

30.11.2021

Keby sprostosť nadnášala, tak nielen naši vládni poslanci, ale aj poniektorí občania, by už z tejto planéty dávno odleteli. Dostal sa mi do rúk jeden príspevok pána, ktorého zdieľal kinder poslanec NR SR. Ich mená nebudem písať, lebo blbý a blbší by pri nich vyzneli ako géniovia. Takže mládež, je jedno či ste rodičmi alebo nie, ale len hlupák schvaľuje [...]

Očkovanie vo Švajčiarsku.

19.11.2021

Priatelia, na proteste 17.11.2021 v Humennom za mnou prišla pani, ktorá pochádza z nášho mesta, ale žije vo Švajčiarsku. Povedala mi zaujímavú vec, tam sa tiež očkuje, ale predtým ako vám pichnú vakcínu na kovid, najskôr Vám odoberú krv na vyšetrenie. Toto vyšetrenie trvá zhruba dva týždne a keď je všetko v poriadku, tak Vás zaočkujú. Jej syna odmietli, lebo nemal [...]

17. november 2021 – protest Humenné

18.11.2021

Toto nebola akcia žiadnej politickej strany ale nespokojných občanov nášho mesta!!! Priatelia, najskôr Vám chcem srdečne poďakovať, že ste sa prišli spolu s nami poprechádzať po námestí v Humennom, aby sme si spoločne pripomenuli udalostí zo 17.novembra 1989. Dnes je tomu presne 32 rokov, keď československý národ povstal, aby zo seba zhodil okovy a jarmo útlaku, ktoré na [...]

Peter Pellegrini

Pellegrini: Hovoríme nie rušeniu právu veta, migračným kvótam, hovoríme áno mierovým inicatívam a solidarite v EÚ

01.05.2024 15:15

Na Sviatok práce, sa už nemusí hovoriť o vysokej nezamestnanosti, ale o potrebe dobrej práce za dobrý plat, uviedol budúci prezident Pellegrini.

Hrad / Likava /

Hrad Likava obnovia za milióny eur. Areál sprístupnia viac verejnosti, pribudne aj novinka

01.05.2024 15:15

Žilinský samosprávny kraj financie získal z projektu slovensko-českej cezhraničnej spolupráce.

Kyrgyzstan Summit CIS

Po masakre pri Moskve Putin vyháňa z Ruska Tadžikov. Mohol by podmínovať pevnú pôdu pod ich prezidentom?

01.05.2024 15:00

Občania Tadžikistanu majú veľký problém dostať sa cez ruské štátne hranice. Aké dôsledky môže mať nehostinnosť Ruska pre vývoj v ich krajine?

Čaňa

Po požiari príbytkov v Čani umiestnili v miestnej telocvični 45 ľudí vrátane 24 detí

01.05.2024 14:57

Obec podľa starostu zatiaľ mimoriadnu situáciu neplánuje vyhlásiť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 207294x
Priemerná čítanosť článkov: 5603x

Autor blogu

Kategórie