Založ si blog

MHD Humenné! ! !

Včera som dal výzvu určenú pre primátora, na zrušenie Ne-transparentného výberového konania na prevádzkovateľa MHD v Humennom.
Kedže sa s tým nič nedeje, tak Vám milí spoluobčania chcem odprezentovať čo sa stane.
Podľa všetkého výberové konanie prebehne riadne a v súlade so zákonom. Bohužiaľ na jeho konci bude to, že jeden zo záujemcov o prevádzkovanie MHD dá najnižšiu ponuku. Samozrejme, že táto ponuka bude tak nízka z dôvodu, aby bola istota, že nižšiu už nikto nedokáže dať. Lenže tak nízka cena už nedokáže pokryť prevádzkové náklady tohto záujemcu.
Zlatý klinec programu: Predpokladám, že primátor po tichučký podpíše dodatky k zmluve a tak najnižšia cena sa zmení asi na najvyššiu. No a týmto netransparentným spôsobom zariadia, aby firma krásne profitovala.
Takže toto výberové konanie nie je transparentné!!!
A viete kto dá najnižšiu ponuku?
No asi len ťažko uhádnete, preto Vám troška pomôžem. Vy občania mesta Humenné sa tak skoro a ľahko nezbavíte žlto modrých, smradľavých, zastaralých a špinavých autobusov.

Prvý som poukázal na podvod pri teplovodných potrubiach a teraz poukazujem, že niečo podobne nekale sa deje s našou MHD.

Ďalšia téma ktorú pripravujem, určite nenechá chladným v Humennom už nikoho. Je mi len ľúto, že dve takzvané novinárky sa nejako o týchto veciach zabúdajú vyjadrovať v svojich farizejských príspevkoch.

MHD Humenné!!!Včera som dal výzvu určenú pre primátora, na zrušenie Ne-transparentného výberového konania na…

Uverejnil používateľ Ľubomír Gergeľ Štvrtok 12. septembra 2019

Kníhkupectva a olízaný prst

30.11.2021

Keby sprostosť nadnášala, tak nielen naši vládni poslanci, ale aj poniektorí občania, by už z tejto planéty dávno odleteli. Dostal sa mi do rúk jeden príspevok pána, ktorého zdieľal kinder poslanec NR SR. Ich mená nebudem písať, lebo blbý a blbší by pri nich vyzneli ako géniovia. Takže mládež, je jedno či ste rodičmi alebo nie, ale len hlupák schvaľuje [...]

Očkovanie vo Švajčiarsku.

19.11.2021

Priatelia, na proteste 17.11.2021 v Humennom za mnou prišla pani, ktorá pochádza z nášho mesta, ale žije vo Švajčiarsku. Povedala mi zaujímavú vec, tam sa tiež očkuje, ale predtým ako vám pichnú vakcínu na kovid, najskôr Vám odoberú krv na vyšetrenie. Toto vyšetrenie trvá zhruba dva týždne a keď je všetko v poriadku, tak Vás zaočkujú. Jej syna odmietli, lebo nemal [...]

17. november 2021 – protest Humenné

18.11.2021

Toto nebola akcia žiadnej politickej strany ale nespokojných občanov nášho mesta!!! Priatelia, najskôr Vám chcem srdečne poďakovať, že ste sa prišli spolu s nami poprechádzať po námestí v Humennom, aby sme si spoločne pripomenuli udalostí zo 17.novembra 1989. Dnes je tomu presne 32 rokov, keď československý národ povstal, aby zo seba zhodil okovy a jarmo útlaku, ktoré na [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 207152x
Priemerná čítanosť článkov: 5599x

Autor blogu

Kategórie