Založ si blog

Zámer stiahnutý! ?

Medzi prvými som informoval všetkých občanov nášho mesta Humenné a to už 22. mája 2019, že mesto sa snaží podpísať nevýhodnú zmluvu s firmami HES a Chemes.
Od tej chvíle som bol atakovaný a urážaný samotným primátorom mesta Meričkom, aj poslancami z jeho ZLEPENCA!.
Chvála Bohu, som ten boj nevzdával a po krátkom čase sa ku mne pripojilo niekoľko ďalších občanov nášho mesta a aj niekoľko poslancov z MsZ v Humennom.
Dňa 19. júna 2019 došlo k poslednému boju priamo na pôde MsÚ, v zasadačke bol nakoniec stiahnutý bod programu „Zámer mesta Humenné na prenájom energetických zariadení mesta Humenné spôsobom hodným osobitného zreteľa“.
Dôvod? Od začiatku som poukazoval na nedostatky v tomto zámere. Ten zámer skôr poukazoval, že tu ide len o jedno. Za každú cenu dostať potrubie mesta pod kontrolu firmy Chemes a.s.. Na zastupiteľstve riaditeľ Chemesu p. Chvostaľ povedal, že zníženie ceny tepla o 5% nemôžu podpísať ani garantovať. Pravé takto túto zmluvu obyvateľom mesta neustále predkladal primátor. Samotný arogantný a namyslený primátor, preto aby presadil podpísanie tejto zmluvy, si dovolil verejne pourážať a ponižovať svojich kritikov, hlavne mňa a kolegu Mira. Rád by som znova upozornil, že Meričko sa sám rád dáva do pozície odborníka na ekonomiku a marketing. Už som občania písal, že bol aj pri príprave prvej zmluvy, ktorá pre občanov dopadla katastrofálne. Keď sa zmluva podpisovala Kostilnikom, bol vedúci majetku a majetkové a právne oddelenie zmluvu pripravovalo. Bohužiaľ primátor nemá ani najmenšie znalosti o obchodovaní. Preto sa nevedel ako živnostník uživiť. Z cudzieho krv netečie… Alebo je dobrý podnikateľ a za tou nevýhodnou zmluvou bolo viac ako napísal a povedal nám o tom.
Tak či tak, takýto človek nie je hoden byť na pozícii primátora, nakoľko ak sa takéto prešľapy budú diať aj naďalej, tak mesto za jeho vládnutia bude úplne zdevastované a finančne zruinované. Skoro každý týždeň vyskakujú kauzy na ktoré poukazujem.

Ešte by som rád upozornil, že mesto v skutočnosti ovláda niekto úplne iný. Nikto si poriadne nevšimol, že primátor pri niektorých výrokoch predbehol napríklad UVO a dal skôr čísla o výške pokuty ako samotné UVO ukončilo šetrenie. Nie je zvláštne, že samotné zverejnenie pokuty pre p. Vaľovu prišlo deň pred zasadnutím zastupiteľstva, tak dôležitým pre jednu firmu? Mne to pripomína cielenú a organizovanú kampaň. To už posúďte sami.

Už vám začínajú zapadať kocky do skladačky???

Zámer stiahnutý!?Medzi prvými som informoval všetkých občanov nášho mesta Humenné a to už 22. mája 2019, že mesto sa…

Uverejnil používateľ Ľubomír Gergeľ Piatok 21. júna 2019

Kníhkupectva a olízaný prst

30.11.2021

Keby sprostosť nadnášala, tak nielen naši vládni poslanci, ale aj poniektorí občania, by už z tejto planéty dávno odleteli. Dostal sa mi do rúk jeden príspevok pána, ktorého zdieľal kinder poslanec NR SR. Ich mená nebudem písať, lebo blbý a blbší by pri nich vyzneli ako géniovia. Takže mládež, je jedno či ste rodičmi alebo nie, ale len hlupák schvaľuje [...]

Očkovanie vo Švajčiarsku.

19.11.2021

Priatelia, na proteste 17.11.2021 v Humennom za mnou prišla pani, ktorá pochádza z nášho mesta, ale žije vo Švajčiarsku. Povedala mi zaujímavú vec, tam sa tiež očkuje, ale predtým ako vám pichnú vakcínu na kovid, najskôr Vám odoberú krv na vyšetrenie. Toto vyšetrenie trvá zhruba dva týždne a keď je všetko v poriadku, tak Vás zaočkujú. Jej syna odmietli, lebo nemal [...]

17. november 2021 – protest Humenné

18.11.2021

Toto nebola akcia žiadnej politickej strany ale nespokojných občanov nášho mesta!!! Priatelia, najskôr Vám chcem srdečne poďakovať, že ste sa prišli spolu s nami poprechádzať po námestí v Humennom, aby sme si spoločne pripomenuli udalostí zo 17.novembra 1989. Dnes je tomu presne 32 rokov, keď československý národ povstal, aby zo seba zhodil okovy a jarmo útlaku, ktoré na [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 207148x
Priemerná čítanosť článkov: 5599x

Autor blogu

Kategórie