Založ si blog

Nezamestnanosť a počet ekonomický aktívneho obyvateľstva v Humennom.

Vážení priatelia, často sa stretávam s útokmi na moju osobu, že obyvateľov nášho mesta zavádzam nepravdami a polopravdami. Nech sa na mňa nikto nehnevá, pravda je v týchto tabuľkách a prikladám aj link: https://www.upsvr.gov.sk/…/nezamestnanost-mesacne…, aby ste si moje tvrdenia mohli overiť.
Keď sa dostal náš ctený primátor k moci, tak v Humennom bol k mesiaci september 2019, počet ekonomický aktívneho obyvateľstva 32222 a nezamestnanosť bola na úrovni 6,38%. Keď sa pomaličky blíži koniec jeho funkčného obdobia, plného neschopností a škandálov, tak naše mesto sa prepadá do neskutočných a oveľa vážnejších problémov. K mesiaci september 2021 bol počet ekonomický aktívneho obyvateľstva v našom meste na úrovni 30920 čo je prepad o 1302 obyvateľov a miera nezamestnanosti láme rekordy na úrovni 7,94% čo je zhoršenie o 1,56%.
Oni sa chvália, že vďaka ním prišli do mesta investície a stúpne zamestnanosť o 50 ľudí na železnici. No ako som už písal v predchádzajúcom článku. Kde sa stratili stovky ľudí a desiatky rodín z nášho mesta? Ako je možné, že aj pri takomto masívnom odlive pracovnej sily v Humennom stúpa nezamestnanosť, keď oni sa chvália ako pomohli udržať zamestnanosť?
Toto dokázal náš primátor Miloš Meričko so svojimi kinder poslancami a neschopnými poslancami.
Je veľkou hanba akou rýchlosťou ide mesto do ÚPADKU 🙁 od kedy ho riadia liberáli.
To isté platí aj pre mesto Snina! 
https://www.facebook.com/LubomirGergelHumenne/posts/4761802757172803

Kníhkupectva a olízaný prst

30.11.2021

Keby sprostosť nadnášala, tak nielen naši vládni poslanci, ale aj poniektorí občania, by už z tejto planéty dávno odleteli. Dostal sa mi do rúk jeden príspevok pána, ktorého zdieľal kinder poslanec NR SR. Ich mená nebudem písať, lebo blbý a blbší by pri nich vyzneli ako géniovia. Takže mládež, je jedno či ste rodičmi alebo nie, ale len hlupák schvaľuje [...]

Očkovanie vo Švajčiarsku.

19.11.2021

Priatelia, na proteste 17.11.2021 v Humennom za mnou prišla pani, ktorá pochádza z nášho mesta, ale žije vo Švajčiarsku. Povedala mi zaujímavú vec, tam sa tiež očkuje, ale predtým ako vám pichnú vakcínu na kovid, najskôr Vám odoberú krv na vyšetrenie. Toto vyšetrenie trvá zhruba dva týždne a keď je všetko v poriadku, tak Vás zaočkujú. Jej syna odmietli, lebo nemal [...]

17. november 2021 – protest Humenné

18.11.2021

Toto nebola akcia žiadnej politickej strany ale nespokojných občanov nášho mesta!!! Priatelia, najskôr Vám chcem srdečne poďakovať, že ste sa prišli spolu s nami poprechádzať po námestí v Humennom, aby sme si spoločne pripomenuli udalostí zo 17.novembra 1989. Dnes je tomu presne 32 rokov, keď československý národ povstal, aby zo seba zhodil okovy a jarmo útlaku, ktoré na [...]

Výstava / Ruská propaganda / Tank / Abrams M1A1 /

Moskva vystavuje západnú vojenskú techniku ukoristenú v bojoch na Ukrajine. Skvelý nápad, komentoval Peskov

01.05.2024 18:30

Rusko kritizuje dodávky západných zbraní a vojenského vybavenia na Ukrajinu a považuje ich za dôkaz priameho zapojenia NATO do konfliktu.

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca prináša zdravotné riziká a nízke ohodnotenie: Fico vyzval zamestnávateľov na zmenu

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Polícia / Šerif / Sheriff /

Polícia zasahovala proti demonštrantom na viacerých univerzitách v USA. Zadržala desiatky osôb

01.05.2024 17:08

Demonštranti v priestoroch týchto inštitúcií vyjadrujú nespokojnosť s vojnou v Pásme Gazy medzi Izraelom a hnutím Hamas.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales vypukol požiar. Vyslali aj vrtuľník rezortu vnútra

01.05.2024 16:46

Na mieste sú štátni hasiči z viacerých staníc aj dobrovoľní hasiči z okolia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 207301x
Priemerná čítanosť článkov: 5603x

Autor blogu

Kategórie