Založ si blog

COVID-19 = Podvod! ! !

Vedeli ste o tom, že v lekárni viete zakúpiť krvný test na koronavírus?
Ja som to tiež nevedel, až do dnešného rána t.j. 30.09.2020. Zastavil som sa v lekárni, kde ako lekárnik pracuje môj známy. Potreboval som si zakúpiť nejaké medikamenty pre osobnú potrebu. Keďže v lekárni okrem nás dvoch nikto nebol tak sme sa rozprávali. Samozrejme sme začali témou COVID-19. Obaja sme začali témou ZSS Slnečný dom v Humennom, kde z ničoho nič zrazu zistili, veľký počet pozitívnych pacientov tohto zariadenia na COVID-19. Pritom to zistili iba úplnou náhodou a to tak, že jedna pacientka prechádzala do iného zariadenia a bolo potrebne vykonať jej testy na koronavírus. Vtedy personál dostal informáciu, že je pozitívna. Nasledovalo veľké testovanie z ktorého až mrazí. Výsledok 54 ľudí je pozitívnych a príznaky žiadne!

Naša debata pokračovala ďalej a dotkli sme sa obce Dlhé nad Cirochou. Tam bolo pozitívne testovaných 6 ľudí. Všetko by bolo v poriadku, keby… a to čítajte pozorne, keby jeden z týchto pozitívne testovaných je kamarát môjho známeho lekárnika. Ten neváhal a otestoval svojho kamaráta ešte ráz krvným testom z lekárne. A viete aký vyšiel výsledok???
NEGATÍVNY!!!
Tak toto je gól do vlastnej bránky. Podľa názoru lekárnika sa úmyselne navyšujú počty nakázaných aby u občanov znásobili strach a ľahšie ich prinútili očkovať sa proti COVID-19.

Môj subjektívny názor je aj taký, že niekto veľmi chce aby ľudia začali žiť extrémne sterilným životom. Dokonca hrajú na najcitlivejšiu strunu a to, aby sme boli zodpovední a spoločne zachránili tých najzraniteľnejších a to sú starí ľudia. No výsledok je napísaný hore. Ani starým ľuďom ten koronavírus až tak neubližuje.

My keď budeme ich počúvať a začneme žiť sterilne, tak naša imunita po miliónov rokov budovaná vývojom padne do jedného roka. Ľudia bez liekov budú zomierať ako huby po daždi. My starší sme si už svoje dá sa povedať prežili, ale čo naše detí, vnúčatá???
Toto je svetovými vládcami riadená GENOCÍDA ľudstva. A naša vláda robí presne to, čo oní kážu.

Ľudia, ktorí ste pozitívne testovaný, pošlite niekoho do lekárne aby Vám zakúpil tieto testy a nedajte so sebou manipulovať!!! Pravda môže byť oveľa bližšie ako sme si mysleli.

P.s. V Snine sa nakazil jeden cudzinec, majiteľ firmy. Vrátil sa zo svojej domoviny. V piatok ho laboratória označili za pozitívneho. V sobotu si dal spraviť vlastné testy na svoje náklady, samozrejme výsledok NEGATÍVNY. V pondelok urobil rošambo a tak mu spravili nový test a ten už bol samozrejme NEGATÍVNY!! Stálo sa to zhruba necelý mesiac dozadu.

Tento Core test v lekárni stojí 20 eur.

COVID – 19 = PODVOD!!! Vedeli ste o tom, že v lekárni viete zakúpiť krvný test na koronavírus? Ja som to tiež…

Uverejnil používateľ Ľubomír Gergeľ Utorok 29. septembra 2020

Kníhkupectva a olízaný prst

30.11.2021

Keby sprostosť nadnášala, tak nielen naši vládni poslanci, ale aj poniektorí občania, by už z tejto planéty dávno odleteli. Dostal sa mi do rúk jeden príspevok pána, ktorého zdieľal kinder poslanec NR SR. Ich mená nebudem písať, lebo blbý a blbší by pri nich vyzneli ako géniovia. Takže mládež, je jedno či ste rodičmi alebo nie, ale len hlupák schvaľuje [...]

Očkovanie vo Švajčiarsku.

19.11.2021

Priatelia, na proteste 17.11.2021 v Humennom za mnou prišla pani, ktorá pochádza z nášho mesta, ale žije vo Švajčiarsku. Povedala mi zaujímavú vec, tam sa tiež očkuje, ale predtým ako vám pichnú vakcínu na kovid, najskôr Vám odoberú krv na vyšetrenie. Toto vyšetrenie trvá zhruba dva týždne a keď je všetko v poriadku, tak Vás zaočkujú. Jej syna odmietli, lebo nemal [...]

17. november 2021 – protest Humenné

18.11.2021

Toto nebola akcia žiadnej politickej strany ale nespokojných občanov nášho mesta!!! Priatelia, najskôr Vám chcem srdečne poďakovať, že ste sa prišli spolu s nami poprechádzať po námestí v Humennom, aby sme si spoločne pripomenuli udalostí zo 17.novembra 1989. Dnes je tomu presne 32 rokov, keď československý národ povstal, aby zo seba zhodil okovy a jarmo útlaku, ktoré na [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 207110x
Priemerná čítanosť článkov: 5598x

Autor blogu

Kategórie