Založ si blog

Matovičova obhajoba!

Tento článok som nechcel písať, ale nakoniec som sa rozhodol, že ho predsa len zverejním.
     Trocha som si sadol za počítač a vypočul som si Matovičovu obhajobu pri jeho odvolávaní. Po asi 10 minútach som skonštatoval, že toto sa ďalej neoplatí počúvať a vypol som jeho prejav.
Tento chlapík rozprával presne tak ako je naučený a toto jeho vystupovanie poznáme od kedy je v politike.
V jednej veci s ním súhlasím, a to:
– ak Pellegrini sa dopustil trestnej činnosti tak nech zhnije v base,
– ak Fico sa dopustil trestnej činnosti tak nech zhnije v base,
– ak Kaliňák sa dopustil trestnej činnosti tak nech zhnije v base.
Každí jeden politik z bývalej strany SMER-SD a teraz už aj z HLASU-SD, SNS, MOST-HÍD, ktorí sa dopustili trestnej činnosti tak nech zhnijú v base! Ako Pellegrini povedal „Padni komu padni“.
     Lenže je tu veľké lenže. Matoviča už natoľko dobré poznáme, že vieme, že tento človek veľmi rád obviňuje ľudí bez dôkazov. A za tých 10 minút počúvania jeho obhajoby som postrehol dva trestne činy a to Trestný čin OHOVÁRANIA podľa § 373, Tr. zákona 300/2005 Z.z. a trestný čin KRIVÉHO OBVINENIA § 345, Tr. zákona 300/2005 Z.z.
     Takže pán Matovič, na Slovenskú vládneš už 100 dní. Máš pod úplnou kontrolou políciu SR, za chvíľku prokuratúru SR a v neposlednom rade aj súdy SR. Momentálne môžeš dať zatvoriť koho len chceš. Síce vieme, že tieto orgány štátnej moci by mali byť nezávislé, samostatné a demokratické, ale pri tom čo predvádzaš ty so svojím zlepencom, tak za krátky čas na Slovensku bude vládnuť TOTALITNÁ MOC!
     Zatiaľ boli právoplatne odsúdení iba dvaja ministri zo strany SNS a boli odsúdený práve za vlády SMER-SD. Dzrurindova a ani Radičovej vláda nikoho nedokázala ani len obviniť!
     Preto vyzývam Matoviča, ak má dôkazy o ktorých rozprával, nech ich okamžite odovzdá OČvTK, prípadne priamo na NAKA, alebo prokuratúru. V opačnom prípade Ťa mi obyčajní pospolití ľud, máme za obyčajného cigáňa a chrapúňa, ktorý nielenže nevie dodržať chlapské slovo, ale v skutočnosti nemá žiadne slovo. Si človek úplne bez charakteru a chrbtovej kosti s príznakmi Adolfa, ku ktorému sa veľmi rád prirovnávaš. Zároveň si ZLODEJ nakoľko si vykradol dve knihy ľudí, ktorí pri písaní týchto kníh strávili dlhé mesiace a aby ich dokázali napísať museli nasať obrovské množstvo dát, textu a vykonať množstvo pokusov. Ty si ich diela ukradol opísaním na dovolenke v Chorvátsku za 3 dní. Ty so svojím plagiátom si sa dopustil trestného činu KRÁDEŽE § 212, Tr. zákona 300/2005 Z.z..
https://www.facebook.com/LubomirGergelHumenne/posts/3374448002574959

Kníhkupectva a olízaný prst

30.11.2021

Keby sprostosť nadnášala, tak nielen naši vládni poslanci, ale aj poniektorí občania, by už z tejto planéty dávno odleteli. Dostal sa mi do rúk jeden príspevok pána, ktorého zdieľal kinder poslanec NR SR. Ich mená nebudem písať, lebo blbý a blbší by pri nich vyzneli ako géniovia. Takže mládež, je jedno či ste rodičmi alebo nie, ale len hlupák schvaľuje [...]

Očkovanie vo Švajčiarsku.

19.11.2021

Priatelia, na proteste 17.11.2021 v Humennom za mnou prišla pani, ktorá pochádza z nášho mesta, ale žije vo Švajčiarsku. Povedala mi zaujímavú vec, tam sa tiež očkuje, ale predtým ako vám pichnú vakcínu na kovid, najskôr Vám odoberú krv na vyšetrenie. Toto vyšetrenie trvá zhruba dva týždne a keď je všetko v poriadku, tak Vás zaočkujú. Jej syna odmietli, lebo nemal [...]

17. november 2021 – protest Humenné

18.11.2021

Toto nebola akcia žiadnej politickej strany ale nespokojných občanov nášho mesta!!! Priatelia, najskôr Vám chcem srdečne poďakovať, že ste sa prišli spolu s nami poprechádzať po námestí v Humennom, aby sme si spoločne pripomenuli udalostí zo 17.novembra 1989. Dnes je tomu presne 32 rokov, keď československý národ povstal, aby zo seba zhodil okovy a jarmo útlaku, ktoré na [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 207149x
Priemerná čítanosť článkov: 5599x

Autor blogu

Kategórie