Boj proti pamätníku Jána Kuciaka a Martini Kušnírovej v Humennom!

10. septembra 2020, lubo343, Nezaradené

 

 

Vážení spoluobčania a občania mesta Humenné, znova sa Vám prihováram a ešte raz Vás chcem touto cestou poprosiť aby ste podporili naš boj proti pamätníku Jána Kuciaka a Martini Kušnírovej v Humennom!

Chcem Vás upozorniť na to, ako naše mesto šliape po hodnotách svojich obyvateľov. My občania Humenného sme už pred rokom boli silno proti tomu aby v našom meste postavili pamätník pre Jána Kuciaka a jeho snúbenicu Martinu Kušnírovú. Týchto mladých ľudí je nám nesmierne ľúto, ale to neznamená, že naše mesto si ma pripomínať ich tragické úmrtie vystavením pamätníka. Poslanci MsZ v Humennom na čele s primátorom, neúctivo zneužili koronavírusové opatrenia a bez prítomnosti občanov mesta pod nátlakom terajšieho ministra Jána Mičovského, odsúhlasili výstavbu pamätníka!

Mesto sa odvolalo na to, že pamätník nebude financovať mesto Humenné, ale neformálne občianske združenie Príď a poznaj, ktoré založil Ján Mičovský so svojím bývalým asistentom a terajším šéfom OĽaNO v Humennom. Toto neformálne združenie nie je žiadna výrobná fabrika a tak do tohto združenia prišli od nekiaľ peniaze. Väčšinou sú to peniaze od mesta alebo od štátu. Je to tretí sektor a ten je financovaný z našich daní!

Žiadna vražda nie je obyčajná udalosť a taktiež to stále nie je náhodný čin. Táto vražda bola politický zneužitá na boj proti bývalej vláde. Na smrti týchto dvoch mladých ľudí si postavila strana OĽaNO celú propagáciu svojej strany pred parlamentnými voľbami. Tento pamätník v Humennom bude zneužívaný touto sektárskou politickou stranou. Tejto strane stále viac ľudí nedôveruje a oni potrebujú MODLU, preto toto miesto bude pre nich slúžiť ako pútnické miesto, kde budú chodiť páliť sviečka a klásť vence. Je to už ich posledná šanca ako sa zviditeľňovať.

Preto Vás prosím drahí občania, podporte moju iniciatívu aby sme poslancom a primátorovi dokázali, že mi pevne stojíme na svojich názoroch a oni svojou absolútnou aroganciou po nás šľapu!

 

PETÍCIA proti pamätníku Jána Kuciaka a Martini Kušnírovej v Humennom!Vážení spoluobčania a občania mesta Humenné,…

Uverejnil používateľ Ľubomír Gergeľ Štvrtok 10. septembra 2020