COVID-19 verzus Chrípka! !!

9. septembra 2020, lubo343, Nezaradené

 

Bol som so synom u krčného lekára v Humennom, nakoľko syna bolelo uško. Tento lekár je môj dlhoročný priateľ tak sme sa spoločne rozprávali nielen o podnikaní ale zabŕdli sme aj do témy koronavírus. Bol som prekvapený, že na COVID-19 ma úplne identický názor ako ja neodborník a laik. Očakával som, že bude oponovať mojím domnelím tvrdeniam a bude poukazovať na lekárske a vedecké fakty. Zhodli sme sa na tom, že on sa do dnešného dňa s takýmto pacientom v svojej ordinácii nestretol a zároveň aj podľa neho, niečo s týmto vírusom nie je v poriadku. Upozornil ma na to, že vírus sa sústavným prenášaním z osoby na osobu oslabuje a preto už pre nás ľudí nie je nebezpečný.
Podľa jeho názoru je pre nás oveľa nebezpečnejšia CHRÍPKA a tohto roku prichádza zvlášť ťažká forma tejto chrípky, no nikde sa nestretol, aby vláda alebo hoci kto iní proti nej robili nejaké opatrenia. Osobne si myslí, že na chrípku v tomto roku ZOMRIE veľa ľudí!!!
Takže priatelia, odporúčam posilniť imunitu a prestať sa báť vládou vymysleného a takisto nimi podporovaného strašiaka COVID-19. Táto choroba slúži len na naše zotročenie a týmto spôsobom nás pripravujú o našu ľudskú dôstojnosť!

COVID-19 verzus CHRÍPKA!!!Bol som so synom u krčného lekára v Humennom, nakoľko syna bolelo uško. Tento lekár je môj…

Uverejnil používateľ Ľubomír Gergeľ Streda 9. septembra 2020