MHD Humenné! ! !

12. septembra 2019, lubo343, Nezaradené

Včera som dal výzvu určenú pre primátora, na zrušenie Ne-transparentného výberového konania na prevádzkovateľa MHD v Humennom.
Kedže sa s tým nič nedeje, tak Vám milí spoluobčania chcem odprezentovať čo sa stane.
Podľa všetkého výberové konanie prebehne riadne a v súlade so zákonom. Bohužiaľ na jeho konci bude to, že jeden zo záujemcov o prevádzkovanie MHD dá najnižšiu ponuku. Samozrejme, že táto ponuka bude tak nízka z dôvodu, aby bola istota, že nižšiu už nikto nedokáže dať. Lenže tak nízka cena už nedokáže pokryť prevádzkové náklady tohto záujemcu.
Zlatý klinec programu: Predpokladám, že primátor po tichučký podpíše dodatky k zmluve a tak najnižšia cena sa zmení asi na najvyššiu. No a týmto netransparentným spôsobom zariadia, aby firma krásne profitovala.
Takže toto výberové konanie nie je transparentné!!!
A viete kto dá najnižšiu ponuku?
No asi len ťažko uhádnete, preto Vám troška pomôžem. Vy občania mesta Humenné sa tak skoro a ľahko nezbavíte žlto modrých, smradľavých, zastaralých a špinavých autobusov.

Prvý som poukázal na podvod pri teplovodných potrubiach a teraz poukazujem, že niečo podobne nekale sa deje s našou MHD.

Ďalšia téma ktorú pripravujem, určite nenechá chladným v Humennom už nikoho. Je mi len ľúto, že dve takzvané novinárky sa nejako o týchto veciach zabúdajú vyjadrovať v svojich farizejských príspevkoch.

MHD Humenné!!!Včera som dal výzvu určenú pre primátora, na zrušenie Ne-transparentného výberového konania na…

Uverejnil používateľ Ľubomír Gergeľ Štvrtok 12. septembra 2019