Viete ako si prenajať mestsky byt v Humennom? ?? !! !

25. apríla 2019, lubo343, Nezaradené

Túžba každého z nás po vlastnom bývaní je obrovská. Mnohí z Vás žijú v spoločnej domácnosti s rodičmi, starými rodičmi a svokrovcami. Časť mladých ľudí využije hypotéky, ktoré nám poskytnú bankové domy. No tieto služby môžu vyžívať len ľudia, čo majú dostatočný príjem. A čo mladé rodiny v Humennom? Nie každá mladá rodina v našom meste si hypotéku môže dovoliť. Preto veľká časť mladých rodín sa o pomoc s bývaním obracia na svoje mesto. Uvedenú pomoc preto žiadajú od Mestského úradu v Humennom. Tam si podáte žiadosť o byt a potom poslušne čakáte, kedy Vám mesto oznámi, že  Vám bol pridelený nejaký uvoľnený mestský byt. Bohužiaľ niektorí z Vás čakajú aj roky, ale byt neprichádza. Preto hromžite a nadávate, že byty sa rozdeľujú po neprávosti.

Prichádzajú komunálne voľby a v nich liberálny, demokratický a transparentný, hviezda všetkých hviezd, Miloš Meričko, sľubuje, že on ako nový primátor, byty bude ľudom rozdávať celkom transparentne, bude dodržiavať regulu a poradovník. Všetci mladí v Humennom čo na takýto prísľub čakali sa aj veľmi potešili. Hurá, konečne dostaneme nové byty :D.

Lenže predsa aj tu platia výnimky. Ak naozaj túžite po takomto bývaní a očakávate, že nový primátor Miloš Meričko Vám ho poskytne, tak najskôr potrebujete tomuto primátorovi preukázať svoju lojálnosť. Najlepšie sa preukazovala lojálnosť počas komunálnych volieb, keď svojho nového primátora velebíte a pomáhate mu ako sa len dá. Napríklad mu budete maximálne pomáhať získavať hlasy na osade Podskalka.

Náš pán nový NE-TRANSPARENTNÝ primátor na svoje predvolebné sľuby o transparentnosti rýchlo rád zabudne a ešte rýchlejšie sa takémuto človeku rád odvďačí. Preto aj v tomto prípade urobil výnimku, ktorú všetci budeme chápať a mestský byt pridelil rodine F. Kudráča., je to syn Petra Kudráča, ktorý kandidoval ako nezávislý poslanec do MsZ v Humennom. https://www.humenne.sk/download.php?file=s03/sub/Vo%C4%BEby2018-v%C3%BDsledky.

http://egov.humenne.sk/

Veľmi rád by som videl žiadosť s dátumom podania o pridelenie mestského bytu a taktiež poradové číslo, ktoré im bolo pridelené mestským úradom. Rád by som podotkol, že celej rodine Kudráčovej sa v Humennom darí získavať mestské byty.

Teraz si dajme všetci otázku, ako sa budú prideľovať nové byty v bytovom dome, ktorý sa ide stavať? Ja len verím, že tam nebudú bývať celé Medzilaborce, Lukáčovce, Snina a rodinný príslušníci zlepenca.

Aby toho nebolo málo, sestra Petra Kudráča, ma už zaistenú pracovnú pozíciu v novom komunitnom centre, ktoré ešte poriadne ani nestojí.

Len tak ďalej pán primátor. Gratulujem Ti za transparentné Humenné, ktoré si nám tak horlivo v predvolebnom ošiali sľuboval. Dokazuješ to svojimi krokmi a dopredu čitateľnými výberovými konaniami.

 

 

Viete ako si prenajať mestsky byt v Humennom???!!!Túžba každého z nás po vlastnom bývaní je obrovská. Mnohí z Vás žijú…

Uverejnil používateľ Ľubomír Gergeľ Štvrtok 25. apríla 2019