Založ si blog

Viete ako si prenajať mestsky byt v Humennom? ?? !! !

Túžba každého z nás po vlastnom bývaní je obrovská. Mnohí z Vás žijú v spoločnej domácnosti s rodičmi, starými rodičmi a svokrovcami. Časť mladých ľudí využije hypotéky, ktoré nám poskytnú bankové domy. No tieto služby môžu vyžívať len ľudia, čo majú dostatočný príjem. A čo mladé rodiny v Humennom? Nie každá mladá rodina v našom meste si hypotéku môže dovoliť. Preto veľká časť mladých rodín sa o pomoc s bývaním obracia na svoje mesto. Uvedenú pomoc preto žiadajú od Mestského úradu v Humennom. Tam si podáte žiadosť o byt a potom poslušne čakáte, kedy Vám mesto oznámi, že  Vám bol pridelený nejaký uvoľnený mestský byt. Bohužiaľ niektorí z Vás čakajú aj roky, ale byt neprichádza. Preto hromžite a nadávate, že byty sa rozdeľujú po neprávosti.

Prichádzajú komunálne voľby a v nich liberálny, demokratický a transparentný, hviezda všetkých hviezd, Miloš Meričko, sľubuje, že on ako nový primátor, byty bude ľudom rozdávať celkom transparentne, bude dodržiavať regulu a poradovník. Všetci mladí v Humennom čo na takýto prísľub čakali sa aj veľmi potešili. Hurá, konečne dostaneme nové byty :D.

Lenže predsa aj tu platia výnimky. Ak naozaj túžite po takomto bývaní a očakávate, že nový primátor Miloš Meričko Vám ho poskytne, tak najskôr potrebujete tomuto primátorovi preukázať svoju lojálnosť. Najlepšie sa preukazovala lojálnosť počas komunálnych volieb, keď svojho nového primátora velebíte a pomáhate mu ako sa len dá. Napríklad mu budete maximálne pomáhať získavať hlasy na osade Podskalka.

Náš pán nový NE-TRANSPARENTNÝ primátor na svoje predvolebné sľuby o transparentnosti rýchlo rád zabudne a ešte rýchlejšie sa takémuto človeku rád odvďačí. Preto aj v tomto prípade urobil výnimku, ktorú všetci budeme chápať a mestský byt pridelil rodine F. Kudráča., je to syn Petra Kudráča, ktorý kandidoval ako nezávislý poslanec do MsZ v Humennom. https://www.humenne.sk/download.php?file=s03/sub/Vo%C4%BEby2018-v%C3%BDsledky.

http://egov.humenne.sk/

Veľmi rád by som videl žiadosť s dátumom podania o pridelenie mestského bytu a taktiež poradové číslo, ktoré im bolo pridelené mestským úradom. Rád by som podotkol, že celej rodine Kudráčovej sa v Humennom darí získavať mestské byty.

Teraz si dajme všetci otázku, ako sa budú prideľovať nové byty v bytovom dome, ktorý sa ide stavať? Ja len verím, že tam nebudú bývať celé Medzilaborce, Lukáčovce, Snina a rodinný príslušníci zlepenca.

Aby toho nebolo málo, sestra Petra Kudráča, ma už zaistenú pracovnú pozíciu v novom komunitnom centre, ktoré ešte poriadne ani nestojí.

Len tak ďalej pán primátor. Gratulujem Ti za transparentné Humenné, ktoré si nám tak horlivo v predvolebnom ošiali sľuboval. Dokazuješ to svojimi krokmi a dopredu čitateľnými výberovými konaniami.

 

 

Viete ako si prenajať mestsky byt v Humennom???!!!Túžba každého z nás po vlastnom bývaní je obrovská. Mnohí z Vás žijú…

Uverejnil používateľ Ľubomír Gergeľ Štvrtok 25. apríla 2019

Kníhkupectva a olízaný prst

30.11.2021

Keby sprostosť nadnášala, tak nielen naši vládni poslanci, ale aj poniektorí občania, by už z tejto planéty dávno odleteli. Dostal sa mi do rúk jeden príspevok pána, ktorého zdieľal kinder poslanec NR SR. Ich mená nebudem písať, lebo blbý a blbší by pri nich vyzneli ako géniovia. Takže mládež, je jedno či ste rodičmi alebo nie, ale len hlupák schvaľuje [...]

Očkovanie vo Švajčiarsku.

19.11.2021

Priatelia, na proteste 17.11.2021 v Humennom za mnou prišla pani, ktorá pochádza z nášho mesta, ale žije vo Švajčiarsku. Povedala mi zaujímavú vec, tam sa tiež očkuje, ale predtým ako vám pichnú vakcínu na kovid, najskôr Vám odoberú krv na vyšetrenie. Toto vyšetrenie trvá zhruba dva týždne a keď je všetko v poriadku, tak Vás zaočkujú. Jej syna odmietli, lebo nemal [...]

17. november 2021 – protest Humenné

18.11.2021

Toto nebola akcia žiadnej politickej strany ale nespokojných občanov nášho mesta!!! Priatelia, najskôr Vám chcem srdečne poďakovať, že ste sa prišli spolu s nami poprechádzať po námestí v Humennom, aby sme si spoločne pripomenuli udalostí zo 17.novembra 1989. Dnes je tomu presne 32 rokov, keď československý národ povstal, aby zo seba zhodil okovy a jarmo útlaku, ktoré na [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Takmer 100 dronov a rakiet. Masívny ruský útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 10:02

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 206656x
Priemerná čítanosť článkov: 5585x

Autor blogu

Kategórie